Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Origins? Onze travel partner Party-Vervoer biedt, met meer dan 350 opstapplaatsen door heel Nederland, voldoende mogelijkheid om vanuit het hele land af te kunnen reizen naar Maaspoort Sports & Events in Den Bosch.

Kijk voor meer informatie op de website van Party-Vervoer.

Busreizen overige landen

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Origins? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende pendelbussen naar de Maaspoorthal. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Origins? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de voorkant van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Koop je tickets voor €7 in de ticketshop of voor €10 bij de bus.

De bussen rijden van het station naar Origins tussen 13:00 – 16:00 en van het evenement naar het station van 23:00 – 02:00.

Parkeren

Routebeschrijving

Origins wordt gehouden bij Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Marathonloop 1, Den Bosch. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Tijdens het evenement kost een parkeerticket € 10,-

Kiss & ride

Tijdens Origins is er geen speciale kiss & ride mogelijkheid. Wil je toch graag mensen afzetten? Dan adviseren we je om dit te doen in de direct naastgelegen wijk. Zo kun je veilig stoppen en je medepassagiers veilig laten uitstappen.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Origins. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Marathonloop 1, Den Bosch aan te houden.