Algemeen

Locatie

Origins vindt plaats in Autotron, vlakbij Den Bosch. Het exacte adres is Graafsebaan 133, 5248 NL in Rosmalen.

Datum & tijden

Origins vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024, van 12:30 tot 00:00 uur.

Kom je wat later? Geen probleem, je kunt tot 20:00 naar binnen.

Minimumleeftijd

Origins is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar Origins te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Entree

De Loyalty kaartverkoop voor Origins 2024 start op maandag 27 mei om 18:00.

Schrijf jezelf hier in, want we verwachten dat het opnieuw erg hard zal gaan.

Parkeren

Parkeren bij Origins kost €13,- via de ticketshop en €15,- bij de ingang van Autotron.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar!

Pendelbus

Retourtickets voor de pendelbus kunnen van tevoren aangeschaft worden. Dit kun je doen via de officiële ticketshop. Een retourticket kost slechts €15,- in de voorverkoop.

Gestolen of kwijt

Is je ticket gestolen of kwijt? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens Origins. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Origins. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens Origins kun je munten zowel pinnen als met cash betalen.

Roken

Roken is verboden in Autotron. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens Origins.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens Origins. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens Origins. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Tijdens Origins geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens Origins. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. (Selfie-)sticks zijn niet toegestaan tijdens Origins.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van Origins. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na Origins verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens Origins kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.